Arrow Battle

Arrow Battle is een nieuwe en hippe beweegactiviteit, een kruising tussen handboogschieten, trefbal en paintball. Andere namen voor dit spel zijn o.a. Dodgebow, Shoot-out, Archery-tag.

Arrow Battle 4

In dit ludieke spel gaan we op elkaar schieten met handboog, veiligheidsmasker en speciaal ontworpen pijlen met een zachte punt. (LARP pijlen) Deze pijlen zijn normaal gesproken ongevaarlijk en veroorzaken geen blauwe plekken.

Arrow Battle 1

Het programma start met een korte instructie, waarbij we aandacht besteden aan de veiligheid, het schieten met een handboog en speluitleg Arrow Battle.

Daarna verdelen we de groep en betreden het speelveld. Op het speelveld, van 10 * 22 meter, met een schietvrije zone van 5 meter bevinden zich obstakels waarachter je kunt verschuilen en een shoot-out target om extra punten te kunnen verdienen.
We spelen verschillende spelvarianten. De totale duur van deze activiteit is 1,5 uur, en is op onze locatie alleen outdoor te spelen.
Arrow Battle is ook prima in een gymzaal te spelen. We komen daarvoor graag op je locatie.

Minimaal 8 personen, maximaal 12 personen in speelveld. Bij een grotere groep stellen we teams samen, die dan om de beurt kunnen spelen.

Zware tegenstander? zet een taktische rookbom in. Bij ons als extra optie verkrijgbaar.

Smoke grenade

Voor meer informatie & boekingen over dit actief uitje in Oss kun je:

Hele jaar, alle dagen open, uitsluitend op afspraak.