Boogschieten Kruisboogschieten Blaaspijpschieten

Kom bij ons recreatief Handboogschieten en waan je voor even de boogschutter Robin Hood, de vrijbuiter uit Sherwood forest, die volgens de legende stal van de rijken en de buit verdeelde onder de armen.

Na een veiligheidsinstructie uitleg en inschieten gaan we in een competitie, op zoek naar de beste handboogschutter. We beschikken over zowel zware als lichte handbogen, dus iedereen kan meedoen.

Handboogschieten indoor

Probeer daarna of je net zo goed kan schieten met onze Kruisboog, als Willem Tell, die in 1307 gedwongen werd een appel van het hoofd van zijn zoon te schieten. (alleen 1,5 uurs clinic) Appel en zoon niet inbegrepen.

kruisboog

Als laatste kun je met een Blaaspijp schieten. Dit is een professionele uitvoering van de traditionele pvc blaaspijp. Deze gaat echter veel harder en verder dan je denkt.
(alleen 1,5 uurs clinic)

blaaspijp

Nog een uurtje langer schieten ? Boek een uurtje buks- en pistool-schieten bij, met 25% korting.

De activiteit handboogschieten is een indooractiviteit. (met verwarming) Op verzoek en bij goed weer ook buiten mogelijk. Tevens komen we op uw eigen locatie.(Meerprijs)

Voor meer informatie & boekingen over dit actief uitje in Oss kun je ons mailen: info@quadrit.nl of bellen op 06-51821782. Hele jaar geopend, uitsluitend op afspraak.

handboogschieten op locatie